wij bouwen aan uw toekomst

Milieubewust

Milieubewust

Innovatief

Innovatief

Kwaliteit

Kwaliteit

Over ons

ARWO-BOUW over ons

Onze bouwfirma ARWO-BOUW is gevestigd te Arendonk - België. ARWO-BOUW werd opgericht als eenmansbedrijf door Gust Woestenborghs. Door zijn vakbekwaamheid en uitmuntende klantenservice duurde het niet lang voor ARWO-BOUW uitgroeide tot een grotere en solide firma. Vandaag ligt de toekomst van ARWO-BOUW in de handen van zijn kinderen Erik en Greet. Zij investeren nu nog meer op innovatie, efficiëntie en vooral een grote klantgerichtheid. Bij hen is uw project in goede handen.

ARWO-BOUW focust zich al meer dan 30 jaar op het gebruik van de nieuwste technologieën om de kwaliteit van het bouwproces te verhogen en tegelijk de kostprijs zo laag mogelijk te houden.

Het traditioneel bouwen heeft bij ARWO-BOUW al vele jaren plaats gemaakt voor houtskeletbouw. Aandacht voor het milieu, kwaliteit, efficiëntie en kostprijs van een bouwproject zijn hiervoor steeds de voornaamste redenen geweest.

Vandaag zijn we een nieuw hoofdstuk begonnen met het gebruik van CLT panelen. Een logisch verlengde van het bouwen met hout-skeletbouw. Ook hier zet ARWO-BOUW in op het perfectioneren van deze bouwtechniek om de meest efficiënte manier van werken en de hoogste kwaliteit te kunnen garanderen.

Alle door ons gebruikte materialen hebben een CE-label.

Bijkomende diensten

 • Build & Design

  ARWO-BOUW streeft naar een zo groot mogelijke kwaliteitscontrole tijdens de voorbereiding en uitvoering van uw woning. Daarom investeren we voldoende tijd in de voorbereiding van ieder bouwdossier.

  In samenspraak met u en uw architect stemmen wij de bouwtechniek en het ontwerp van uw woning op elkaar af. We wijzen u op eventuele bouwproblemen weg en adviseren alternatieven die de kwaliteit, de energie-prestatie en uw budget ten goede komen.

 • Begeleiding bij wettelijke administratie

  Bij het opstarten van een project komt heel wat administratie kijken. Opstartverklaringen voor de veiligheidscoördinator, aanleveren van technische informatie aan de EPB-manager, aanvraag van nutsvoorzieningen, premie-aanvragen ......

  Wij begeleiden u graag doorheen deze papierberg.

 • Verhuur van kranen en machines

  Heeft u een project waarbij u graag de hulp van een van onze kranen had ingeschakeld, kijk dan op onze website www.bouwkraanverhuur.be