Houtskeletbouw vraagt om een ervaren aannemer

  • Gespecialiseerd in CLT
  • Persoonlijke begeleiding
  • Gebruik van gecertificeerd hout

Wilt u voor de bouw van uw woning houtskeletbouw toepassen omdat CLT niet bruikbaar is, en zoekt u een betrouwbare en ervaren aannemer? Dan is ARWO-BOUW uit Arendonk uw ideale partner! Wanneer het niet mogelijk is om aan CLT bouw te doen, bieden wij ook houtskeletbouw aan met aandacht voor het milieu en de kwaliteit van het bouwproject.

Houtskeletbouw door een aannemer die van aanpakken weet

Is het niet mogelijk om CLT te gebruiken in uw bouwproject? Dan kunt u ons als aannemer inschakelen om aan houtskeletbouw te doen. Maar wat houdt dat nu eigenlijk in? Eigenlijk is het vrij simpel: het skelet van de woning maken we volledig van gecertificeerd hout. Er wordt natuurlijk ook isolatie tussen de platen gestoken. U kunt bij houtskeletbouw zelf kiezen welke materialen u gebruikt voor de binnen- en buitenafwerking. Bij houtskeletbouw is de belasting voor het milieu beperkter dan bij het bouwen met andere producten.

Houtskeletbouw aannemer

Bent u op zoek naar een aannemer?

Houtskeletbouw aannemer

Persoonlijke begeleiding gedurende het hele proces

Als aannemer staan wij u tijdens de houtskeletbouw gedurende het hele proces bij. U krijgt steeds persoonlijke begeleiding bij zowel de bouwtechniek als het bijhorende papierwerk. We helpen u bij elke stap en staan steeds voor u klaar met persoonlijk advies. Als aannemer bevelen wij het gebruik van CLT aan, maar u kunt ook op ons rekenen voor houtskeletbouw als het niet mogelijk is om met CLT te bouwen.

Informeer u bij ons over houtskeletbouw

Zijn er tijdens het bouwen met CLT complicaties opgetreden en bent u op zoek naar een aannemer uit Arendonk, Antwerpen die ook houtskeletbouw aanbiedt? Neem dan contact op met ARWO-BOUW via het nummer +3214678347. U kunt dan een afspraak maken, vragen stellen of informatie krijgen.

Realisaties waar wij trots op zijn