Houtskeletbouw vraagt om een ervaren aannemer

  • Gespecialiseerd in CLT
  • Persoonlijke begeleiding
  • Gebruik van gecertificeerd hout

Bent u voor een project met houtskeletbouw nog op zoek naar een ervaren aannemer? Dan is ARWO-BOUW uit Arendonk uw ideale partner! Wanneer het niet mogelijk is om CLT te gebruiken voor uw bouwproject, bieden wij ook houtskeletbouw aan met aandacht voor het milieu en de kwaliteit van het bouwproject.

Houtskeletbouw door een aannemer die van aanpakken weet

Is het niet mogelijk om aan CLT-bouw te doen? Dan kunt u ons als aannemer inschakelen om aan houtskeletbouw te doen. Maar wat houdt dat nu eigenlijk in? Eigenlijk is het vrij simpel: het skelet van de woning maken we volledig van gecertificeerd hout. Er wordt natuurlijk ook isolatie tussen de platen gestoken voor lage energiekosten. Bovendien geven wij als aannemer u de kans om bij houtskeletbouw zelf te kiezen welke materialen u gebruikt voor de binnen- en buitenafwerking. Bij houtskeletbouw is de belasting voor het milieu beperkter dan bij het bouwen met andere producten.

Houtskeletbouw aannemer

Bent u op zoek naar een aannemer?

Houtskeletbouw aannemer

Persoonlijke begeleiding gedurende het hele proces

Als aannemer voor ecologische woningen staan wij u gedurende het hele proces bij. U krijgt steeds persoonlijke begeleiding, we helpen u bij elke stap en staan steeds voor u klaar met persoonlijk advies op maat. Als aannemer bevelen wij het gebruik van CLT aan, maar u kunt ook op ons rekenen voor houtskeletbouw als het niet mogelijk is.

Vraag meer informatie over de mogelijkheden van houtskeletbouw

Wij zijn de ideale aannemer voor een project met houtskeletbouw. Neem zo snel mogelijk contact op met ARWO-BOUW via het nummer +3214678347. U kunt dan een afspraak maken, vragen stellen of meer informatie krijgen over onze dienstverlening. Wij staan u met veel plezier bij met raad en daad.

Realisaties waar wij trots op zijn