Voor ieder CLT project een aannemer

  • Gespecialiseerd in CLT
  • Persoonlijke begeleiding
  • Gebruik van gecertificeerd hout

Gaat u een huis bouwen en bent u van plan om CLT te gebruiken, maar bent u nog op zoek naar een geschikte aannemer? Dan is ARWO-BOUW uit Arendonk exact wat u zoekt. CLT, kort voor Cross Laminated Timber, is de corebusiness van ons bouwbedrijf en dat maakt ons de geschikte aannemer voor uw project. Wij helpen u met plezier bij het bouwen van uw droomwoning met CLT.

Bouwen met CLT vraagt naar een ervaren aannemer

Als u van plan bent om te bouwen met Cross Laminated Timber (CLT), is het belangrijk om een aannemer te zoeken die hier veel ervaring mee heeft. Ons bouwbedrijf specialiseerde zich in deze bouwtechniek om u gebouwen van uitstekende kwaliteit te leveren. Daarnaast zorgen wij steeds voor een persoonlijke aanpak met professioneel advies.

CLT aannemer

Bent u op zoek naar een aannemer?

CLT aannemer

Constructief sterk

Een aannemer werkt graag met CLT omdat kruislaaghout bijzonder sterk is. De kruiselingse verlijming wordt onder hoge druk samengeperst. Dit verhoogt de belastingcapaciteit en dit maakt de CLT platen stijf en stabiel. Het hout krimpt, vervormt of zet zich dan minimaal uit. Sommige aannemers in de houtbouw noemen CLT ook wel het nieuwe beton. Voor de opbouw worden wanden van gelamineerd hout gebruikt. De naden worden dan ook luchtdicht afgetapet.

Houtbouw is de toekomst

Wij zijn als aannemer veel bezig met houtbouw en CLT-bouw in Vlaanderen. Maar ook in Nederland bouwen we met CLT. Door anders te gaan bouwen en Cross Laminated Timber te gebruiken, kunnen we als aannemer de milieubelasting van ons gebouw drastisch terugbrengen en de klimaatverandering afremmen. Wij zien als aannemer dat het gebruik van CLT en de houtbouw sterk toeneemt en kunnen dit alleen maar toejuichen.

Handjevol voordelen

Kiest u voor een aannemer die aan houtbouw doet en Cross Laminated Timber gebruikt, dan kiest u voor het milieu en zal u ondervinden dat dit allemaal voordelen met zich meebrengt. Een gebouw in massief hout is veel lichter van gewicht dan een gebouw in beton of staal. Het is ook veel makkelijker om enkele bouwlagen in CLT toe te voegen. Houtbouw gaat ook veel sneller dan het klassieke bouwen van een huis. Een ander voordeel is dat u de binnen- en buitenafwerking van een CLT bouw volledig zelf kunt kiezen. We maken de elementen volledig op maat en deze worden op de bouwplaats gemonteerd.

Zoek een ervaren aannemer voor uw bouwproject

Bent u op zoek naar een ervaren aannemer in de houtbouw die u kan helpen met uw grote bouwprojecten in CLT? Neem dan contact op met ARWO-BOUW via het nummer +3214678347 om een afspraak te maken. Wij kijken er alvast naar uit om aan de slag te gaan met uw geweldige bouwproject!

Realisaties waar wij trots op zijn