Houtskeletbouw in Brabant

  • Gespecialiseerd in CLT
  • Persoonlijke begeleiding
  • Gebruik van gecertificeerd hout

Houtskeletbouw in Brabant

Houtskeletbouw biedt tal van voordelen wanneer u een gebouw wilt laten bouwen met hout in bijvoorbeeld Brabant of Noord-Brabant. ARWO-BOUW uit Arendonk staat klaar om u verder te helpen als u in Noord-Brabant wilt starten met houtskeletbouw. Wij bieden maatwerk aan al onze klanten aan. Daarnaast bieden we begeleiding aan tijdens het gehele project: van het ontwerp tot de oplevering. Zo weet u zeker dat het eindresultaat volledig aan uw wensen voldoet. Wilt u meer weten over houtbouw voor uw gebouw in Brabant? Lees dan snel verder en ontdek wat bouwen met hout in Brabant voor u kan betekenen.

Het verschil tussen CLT bouw en houtskeletbouw voor uw gebouw in Brabant

Bouwen met hout wordt steeds populairder in Brabant. Wilt u een woning of kantoorpand laten bouwen in Brabant of Noord-Brabant door middel van houtskeletbouw? Of twijfelt u of CLT bouw beter is voor uw project? Wij informeren u graag over de verschillen tussen deze bouwmethodes. Bij houtskeletbouw in Brabant of Noord-Brabant wordt er eerst een houten raamwerk gerealiseerd, waar isolatiemateriaal tussen wordt geplaatst. Bij Cross Laminated Timber worden er massieve houten panelen gebruikt. Daarnaast biedt CLT – in tegenstelling tot houtskeletbouw – de mogelijkheid om hogere gebouwen te realiseren, tot wel 24 verdiepingen hoog. Bij beide methodes kunt u echter zelf de binnen- en buitkant naar wens afwerken. Heeft u interesse in houtskeletbouw en wilt u starten met bouwen met hout in Noord-Brabant of elders in Brabant? Laat het ons zeker weten.

Houtskeletbouw Brabant

Bent u op zoek naar een aannemer?

Houtskeletbouw Brabant

De voordelen van bouwen met hout in Brabant

Wilt u ook de voordelen ontdekken van houtbouw voor uw gebouw in Brabant? Wij vertellen u graag meer over de voordelen die u zult ervaren als u uw gebouw in Brabant wilt laten bouwen met hout. Houtskeletbouw wordt, in Noord-Brabant of elders, meestal prefab opgeleverd, waardoor we de elementen produceren in de beste omstandigheden. Houtbouw zorgt er zo voor dat uw gebouw in Brabant kwalitatief hoogstaand gebouwd wordt. Daarnaast is het een zeer snelle manier van bouwen, waardoor u snel kunt genieten van uw nieuwe woning of kantoorpand.

Kies voor houtbouw in Brabant

Als houtskeletbouw aannemer zijn we u graag van dienst als u interesse heeft in houtskeletbouw in Noord-Brabant. Bekijk ook zeker eens onze gerealiseerde projecten om een idee te krijgen van wat we voor u kunnen betekenen. Wenst u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met ons bedrijf uit Arendonk door tijdens kantooruren te bellen naar +3214678347.

Realisaties waar wij trots op zijn